Již po třetí byla přání seniorů, pobývajících ve středisku, doručena Ježíškovým vnoučatům.

Cílem projektu Českého rozhlasu bylo splnit seniorům sny. Dárky od štědrých dárců nalezly své adresáty a udělaly radost.

Na stránkách www.jeziskovavnoucata.cz byla zachycena autentická přání seniorek a seniorů, klientek a klientů střediska, kteří už nikoho nemají, anebo je nikdo nenavštěvuje. Nejčastěji měli skromná přání - například dobroty, které si běžně nemohou dovolit koupit, něco pěkného na sebe nebo do svého pokoje, tělovou kosmetiku, předplatné časopisu. Akčnější dámy si přály přístroje, které by využily ke kuchtění. Pánové zase stáli o televizor, na kterém by mohli nerušeně sledovat sportovní přenosy a napínavé filmy. Dostalo se i na dárky typu "proměna", při kterých Ježíškovy vnučky přijely dvěma klientkám upravit účes, pleť a manikúru.

S radostí oznamujeme, že všechna sobotínská přání jsou splněna. Zamluvili si je báječní lidé, kterým se povedlo o nejkrásnějších svátcích v roce udělat radost druhým. A co je nejhezčí, mnozí z nich doručili a předali své své dárky osobně a mnozí se za tím "svým dědečkem nebo babičkou" chtějí vracet.

Ježíškova vnoučata mají svůj facebookový profil.