Pánská jízda

17. října 2017

Málokterý muž dokáže odolat kouzlu silných motorů. A nic na tom nemění skutečnost, že je ten muž v seniorském věku. A což teprve, když jde o pořádné kamiony!

Jak si senioři užili den mezi pořádnými auty
17. října 2017 - Pánská jízda

Předposlední sobotu v září jsme s kolegyní vyrazily se dvěma pány, klienty Domova se zvláštím režimem, na výlet do Šumperka. A jaká by to byla pánská jízda, kdyby v tom nehrálo významnou roli dobré pivečko? Nejprve jsme tedy zastavili na "jedno točené" na Staré sokolovně v Temenici.

Poté jsme spěchali do areálu ČSAD, kde sídlí firma LOGES TRADE s.r.o. Ujal se nás sám jednatel společnosti. Provedl nás areálem a ukázal nám všechna auta z vozového parku firmy. A dokonce nechyběla ani menší projížďka kamionem. Jen pro upřesnění dodávám, že klienti samozřejmě za volant po předchozím pivu nemohli.

Počasí nám sice úplně nepřálo, chvílemi i zapršelo, ale my jsme se nenechali odradit a výlet jsme si moc hezky užili. A protože první pánská jízda se opravdu vydařila, již jsme se stihli domluvit, že tato výprava za kamiony nebyla rozhodně poslední…

Děkujeme panu Václahovskému, jednateli společnosti LOGES TRADE s.r.o. za ochotu a za možnost udělat našim klientům radost.

Text a fotografie Jana Krňávková.