O to, aby si klienti i zaměstnanci v časech omezujících opatření užili dobrého jídla, se stará stravovací úsek střediska. Jak vidí svou práci v této době kuchařky?
I když je situace vážná, o naše klienty a všechny strávníky se dobře staráme. Proto jsme tady. Staráme se o ně v každé době, nyní s ještě větší mírou hygienických opatření v souvislosti s pandemií koronaviru.
Na všechny situace související s prací v době vyhlášeného nouzového stavu jsme byli ve stravovacím úseku včas a dobře připraveni. S předstihem a dostatečně jsme se předzásobili potravinami i jednorázovými krabičkami na distribuci potravin. Komunikace s dodavateli potravin je výborná a díky jejich vstřícnosti se můžeme přizpůsobit většině požadavků ze služeb.
O zaměstnance v karanténě se staráme s maximální pečlivostí a snažíme se aby měli zajištěnou celodenní stravu, dostatek vitamínů a zeleniny. A nezapomínáme ani na mlsání, které by je potěšilo.
Personál v kuchyni je skvělý, připravený plnit své každodenní pracovní povinnosti a nedělat kompromisy v kvalitě kvalitě.
Marie Švajdová, vedoucí stravovacího úseku.