Ježíškova vnoučata 2018

1. ledna 2019

Na sklonku roku 2018 spustil Český rozhlas již podruhé projekt Ježíškova vnoučata. Jeho cílem bylo splnit vánoční sny seniorům, žijícím v domovech pro seniory. Na stránkách Ježíškových vnoučat bylo možné naleznout i přání klientů našeho střediska.

Ježíškova vnoučata 2018
1. ledna 2019 - Ježíškova vnoučata 2018

Na stránkách www.jeziskovavnoucata.cz byla zachycena autentická přání seniorek a seniorů, klientek a klientů střediska. Seniorky a senioři si nejčastěji přáli sladkosti a ovoce, něco pěkného na sebe nebo do svého pokoje, ale také například předplatné zajímavých časopisů, holící strojky, přehrávače hudby a mluveného slova, nebo velkou smažící pánev, která přijde vhod zrovna v masopustním období. S radostí oznamujeme, že všechna přání si zamluvili ke splnění lidé, kteří chtěli o nejkrásnějších svátcích v roce udělat radost druhým. Všechny doručené balíčky obsahovaly krásně zabalené dárky a k nim vždy něco pěkného nebo dobrého navíc. Nikdy nechybělo originální a srdečná přání od dárců a jejich rodin, mnohdy doplněné fotografiemi. Některé dárky sami dárci osobně doručili a předali, některé balíčky počkaly až na slavnostní okamžiky u stromečku.

Všem Ježíškovým vnoučatům upřímně děkujeme! O letošních Vánocích každá seniorka a senior z Domova pro seniory a z Domova se zvláštním režimem měli někoho, kdo na ně myslel.